BAKKERTJE BOL EINDHOVEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkertje Bol Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 13:50 Broodjes waren erg hard wel lekker maar verkruimelde zo omdat ze zo hard waren dat ik allemaal stukken kreeg.
2 sep 2022 om 18:57 De lekkerste broodjes, stevig en knapperig, ruim belegd.
12 aug 2022 om 15:21 Slechtste broodje gezond ooit. Weet niet hoe he zoiets simpels en authentiek kan verpesten.
9 jul 2022 om 14:02 Ik vind de italiaanse broodjes van bol altijd heerlijk maar dit is nu de 2de keer dat ik een martino bestel en een broodje krijg zonder augurkjes en martinosaus en dan kan ik net zo goed een normaal filet american broodje bestellen dus erg jammer
24 jun 2022 om 14:01 Heerlijke broodjes!
23 jun 2022 om 15:40 perfecte bezorging, stipt op tijd, broodjes waren lekker
23 jun 2022 om 15:31 Eten was prima. Enkel het wachten duurde deze keer veel te lang.
5 jun 2022 om 17:08 Het was super lekker niks te klagen
3 jun 2022 om 15:58 Lekkere worstenbroodjes en ook de saucijzenbroodjes waren heel lekker. Hartige hapjes. 10 minuutjes te laat maar dat moet kunnen.
29 mei 2022 om 12:14 Beste broodjes van Eindhoven! Heerlijke boxen tonijn en gezond. Wel jammer van de kappertjes. Maar die kun je eruit vissen (persoonlijke smaak)
31 jan 2022 om 17:24 Ik dacht eerst zal wel niet lekker zijn , want ik bestelde voor de 1e keer hier, maar poah, zit er lekker vol van. Voor een herhaling zeker vatbaar
26 jan 2022 om 15:18 Ik begrijp niet dat een broodje bestellen meer als 1,5u moet duren. Helaas want de broodjes smaken prima.