BAKKERTJE BOL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkertje Bol Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 16:23 Een aanrader,super goed.
5 jan 2023 om 13:19 We misten de muffin! :-(
24 dec 2022 om 13:10 heerlijk
6 dec 2022 om 20:23 'T worstenbroodje was zo goed als klaar toen ik het op kwam halen; perfect!
6 dec 2022 om 14:23 Filet américaine is niet meer zo lekker als vroeger, alsof deze nu uit een doosje komt ipv bij de slager. Voor het overige was het broodje van prima kwaliteit.
4 dec 2022 om 13:32 Heerlijk krokante broodjes en snelle bezorging.
8 nov 2022 om 15:26 Mijn opmerkingen waren goed verwerkt en eten lag netjes klaar
15 sep 2022 om 13:50 Broodjes waren erg hard wel lekker maar verkruimelde zo omdat ze zo hard waren dat ik allemaal stukken kreeg.
2 sep 2022 om 18:57 De lekkerste broodjes, stevig en knapperig, ruim belegd.
12 aug 2022 om 15:21 Slechtste broodje gezond ooit. Weet niet hoe he zoiets simpels en authentiek kan verpesten.
9 jul 2022 om 14:02 Ik vind de italiaanse broodjes van bol altijd heerlijk maar dit is nu de 2de keer dat ik een martino bestel en een broodje krijg zonder augurkjes en martinosaus en dan kan ik net zo goed een normaal filet american broodje bestellen dus erg jammer
24 jun 2022 om 14:01 Heerlijke broodjes!